maandag 1 december 2008

wb koksijde


na mijn wedstrijd te laarne ben ik in de loop van de week toch ziek geworden nochtans had ik er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te verzorgen na de wedstrijd om juist nie ziek te worden en alzo in koksijde optimaal aan de start te kunnen komen maar het heeft nie mogen zijn.

er had mischien wel iets meer ingezeten,in de wbmanche te koksijde maar in de startprocedure had ik het wiel van kufernaghel gekozen en die mist haar start compleet daar de start werd gegeven met de lichten procedure en niet met het traditieoneel revolverschot hanka daar geen oog voor en ze wachte nog op het revolverschot waardoor zij met enkele seconden vertraging is vertrokken en ik alzo terug een inhaal race voor de wielen kreeg geschoven en met maar een 80% van mijn mogelijkheden was het alles geven om toch nog een degelijke uitslag bij mekaar te fietsen en dat ik tenslotte op een 11°plaats eindigde nadat ik de sprint om de 10°plaats nipt verloren had vond ik zelf het beste wat erin zat vandaag na die gemiste start waar ikzelf geen schuld aan had.

gelukkig blijf ik op de elfde plaats staan van het wereldbekerklassement en blijf zo uitzicht behouden op een plaats binnen de toptien op het einde van het sezoen .

nu rij ik twee weken geen wedstrijd om terug de batterijen volledig op te laden en om dan in de komende wedstrijden terug alles te geven wat ik in mij heb in die drukke periode die er dan aankomt rond de jaarwisseling.

de volgende wedstrijd die ik betwist is vrijdag 19december te antwerpen om dan de zondag daarop de wbmanche in het franse nommay te betwisten.

1 opmerking: