zondag 20 september 2009

nieuw team


na een rust van twee weken met enkel wat loopoefeningen daar ingelast ben ik dit weekend terug met de fiets beginnen trainen.zoals ge ziet op de foto's wordt ik deze winter gesponsord door zannata fietsen uit sint-niklaas en de co sponsor is garage van ermen uit zaventem.
daar er zondag geen wedstrijd is voor dames elite start ik dan maar in de regionale wedstrijd in de pinte bij de categorie juniors jongens,om zo een beetje wedstrijd ritme op te doen en het gewennen aan de fiets in het veld.
mijn bedoeling is deze winter enkele mooie resultaten neer te zetten in de confrontatie's met de wereldtop en alzo mijn sponsor te bedanken voor het vertrouwen die hij in mij stelt.

After a rest of two weeks with ankle during drills as I inserted it back this weekend with the bike start trainen. you see in the pictures is me this winter sponsored by zannata bicycles from Sint-Niklaas and co sponsor garage van ermen from zaventem.
Sunday since there is no match for elite women, but then I start in the regional competition in de pinte in the juniors boys category, so a bit of match practice to get used to it and bring the bike in the field.
I intend this winter to put down some nice results in the confrontation with the worldtop and so to thank my sponsor for the trust which he in me.

2 opmerkingen:

Evelien zei

mooie foto's tante Veerle!

xxxJulie&.....

chr15 zei

The new kit looks smart, now that you have the right size. :)

I guess you are recovering from an injury, good luck with that.

Good luck, too, with your preparations for the season. Hope you get on OK racing with the 'boys'.

Will you be racing in the same events as Christine? Or will you only race together at certain events?