woensdag 29 april 2009

eerste wedstrijd

zaterdag 2mei is de wedstrijd te sinaai mijn eerste wedstrijd van het lopende sezoen 2009 op de weg. de vraag zal zijn hoe het is gesteld met mijn conditie ten overstaan van de dames die al enkele enkele weken bezig in het nieuwe sezoen.vandaag had ik na de training een zeer goed gevoel en voel dat de stage in mallorca mij werkelijk goed gedaan heeft ik kijk dan ook werkelijk uit naar de wedstrijd van volgende zaterdag om mij terug tussen de collega's te bewegen.
vanaf nu zal er terug wekelijks aan de blog gewerkt worden zodat u een beetje het reilen en zeilen van mij terug kan volgen.
groetjes aan ieder en tot volgende berichtje

woensdag 15 april 2009

stage

dinsdagmorgen om 10h15 was het verzamelen geblazen voor het avb team om met een busje richting dusseldorf weeze gebracht te worden en daar het vliegtuig te nemen richting mallorca om daar omstreeks 16h15 te landen en dan en stage van een tiental dagen af te werken in samenwerking met de renners van het fidea team die daar reeds ter plaatse waren en ons melden dat het weer in belgenland beter was dan op het eiland aldaar.maar als het nu nie zo best is en kan het alleen maar verbeteren tijdens ons verblijf aldaar alé dat hoop ik toch. ik hoop nog een berichtje te kunnen neerpennen hoe de stage verloopt aldaar.
allemaal de groetjes daar in belgenland en tot later

maandag 6 april 2009

groepstraining

na weken alleen mijn voorbereidings programma te moeten afwerken naar het nieuwe wegsezoen toe was het zondag 05-04 09 dan zover de eerste groepstraining met de club stond geprogrammeerd. we waren met een achtal renners waaronder drie meisjes ikzelf, nicole en één van de twee nieuwe rensters in het team namelijk nikki harris, pavla verblijft op het ogenblik nog in haar thuisland. we hebben zo een drietal uren getraind en het was best leuk in de groep vooral daar nu het aantal vrouwen in het team verdubbeld is van 2 naar 4 dames dit sezoen.
volgende week vertrekken we dan met de ploeg op stage samen met de fidea ploeg naar het zuiden (mallorca) om dan op 20 april terug voet te zetten in belgenland.