woensdag 25 februari 2009

hernemen

na een maand van volledige inactiviteit is de tijd gekomen om terug met het voorbereidingsprogramma te beginnen voor het komende wintersezoen. dinsdagavond was het nog eerst verzamelen geblazen met de huidige sponsors om het afgelopen sezoen af te sluiten en het voorbereidingsprogramma voor het nieuwe sezoen door te nemen.
deze week ben ik zelf al begonnen met enkele looptrainingen, in de maand april reis ik dan de ploeg achterna die dan op stage is in het zonnige zuiden (hopelijk toch) en kan ik zo de resterende vijf dagen nog meemaken samen met de ploeg,kan geen volledige stage meedoen door werk omstandigheden, om dan in de loop van de maand mei mijn eerste wedstrijden te gaan betwisten .
zo dat was dan mijn eerste nieuwsje van het nieuwe aankomende sezoen

maandag 2 februari 2009

uci ranking

door mijn gedwongen forfait op het wk in hoogerheide ben ik gelukkig maar één plaats gezakt in de uci ranking en bevind ik mij nog altijd binnen de eerste twintig van het klassement namelijk de 19°plaats.
het wk verliep zoals verwacht met drie van de vier beste dames vooraan in de wedstrijd alleen daphny viel tegen maar die houd dan ook meer van modder omlopen dan van snelheidraces.en dat vos aan het pieken was naar het wk toe was hadden we al gemerkt in de wbmanche te milaan.het was dan ook goe gespeeld van marianne vos, hanka het werk te laten doen om het gat op componton te dichten en te speculeren op haar eindspurt wetende dat ze de rapste van drie was.zij is dan ook de verdiende wereldkampioen geworden.zij was diegene die op de dag van de waarheid nog de meeste reserves in haar lichaam had mede doordat ze eerst alles in functie van peking ingedeeld had en daardoor vrij laat aan het cross sezoen is begonnen was zij de friste van het peleton maar ge moed het maar doen natuurlijk.
en wat mijn belgische teamgenoten hebben verwezelijkt verdiend zeker ook een compliment met sanne op een mooie zesde plaats en joyce op een vijftiende plaats

proficiat girls